Ook olie delen?

Heb jij een hart voor mensen en een passie voor gezondheid? Ben je ook zo dol op de pure, zuivere essentiële oliën van dōTERRA en net als ik onder de indruk van dōTERRA als bedrijf, dat in tien jaar tijd is uitgegroeid tot de grootste essentiële olie leverancier met meer dan 7 miljoen klanten? Ook jij kunt met ons meewerken om hoop en genezing in de wereld te brengen. Meebouwen in dōTERRA betekent ontdekken dat dōTERRA veel méér is dan de beste olieleverancier. dōTERRA is ook een reis in je persoonlijke ontwikkeling. dōTERRA geeft je de kans om vrijheid te vinden in tijd en financiën, zodat je je hogere levensdoelen kunt realiseren. Of gewoon veel meer van je gezin of je leven kunt gaan genieten.

Ondernemen binnen dōTERRA heeft veel aantrekkelijke kanten. Om alleen al een paar praktische voordelen te noemen:

Je hebt geen kantoorruimte nodig. Je hoeft geen pakketjes met olie te versturen, want dat doet dōTERRA voor je. Gaat er iets mis met de levering, dan lost dōTERRA dat voor je op. Je hoeft geen website te hebben, want je krijgt een gratis website van dōTERRA .

De enige investering die je doet, is je inzet (tijd) en een maandelijkse bestelling bij dōTERRA .

Spreekt dit je aan? Laten we dan samen in gesprek gaan om te bespreken hoe jij het beste kunt starten en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Meer weten?